DJ Boekingskantoor

DJ Beard

Ronald de Vreede zag het levenslicht op 19 maart 1971 in een bedstee van een traditionele boerderij, gevestigd aan een dijk tussen Hagestein en Fort Everdingen. Momenteel woont de veelzijdige entrepreneur in het Overijsselse, Hanzestad Hasselt. Beardsman Ronald de Vreede heeft als ‘plaatjesdraaier’ meer dan 30 jaar ervaring. Zijn muziekkeuze is zeer divers, gevarieerd tot uitermate breed georiënteerd.

Ronald hecht veel waarde aan een persoonlijk gesprek voorafgaand aan het evenement. In dit gesprek komen al uw wensen op tafel en overleggen wij met u voor de juiste muzikale ondersteuning en/of presentatie. Veel is bespreekbaar. Wij staan immers in dienst van uw evenement.

‘DJ Vintage Vinyl’ verzorgt graag uw feestavond en/of evenementen. Met nummers die uw gasten uitzoeken in onze uitgebreide platencollectie (‘U vraagt, wij draaien’), aangevuld met muzikale ingevingen van de diskjockeys van ‘DJ Vintage Vinyl’ tijdens het evenement.

De muziekkeuze van Ronald de Vreede? Daar kunnen wij kort over zijn: Disco Soul Mania, Love Songs, Disco Dance Music, Pure Disco  Sound Express  Hits, Now Dance, Rock & Roll en Top 100. Doch zijn specialistische expertise zijn hits van de jaren 70/80, die geheel uniek is in Nederland.