DJ Boekingskantoor

DJ Vintage Vinyl

Niets kan de charme van de echte vinylplaten vervangen.

DJ Vintage Vinyl draait alleen ouderwets met elpees en singles met daarop de lekkerste retro hits. Of hij nu draait op een bruiloft, tuinfeest, festival, bedrijfsfeest of zakelijk evenement, hij neemt altijd zijn grandioze verzameling van 3.000 platen mee.

De gasten mogen zelf in de platenbakken snuffelen en letterlijk met een verzoekplaatje naar de DJ gaan. Met een mix van fijne platen uit de 60’s, 70’s, 80’s en het eerste deel van de negentiger jaren zit er voor elk wat wils tussen. Veel, disco, funk, soul en retropop.

Onze dienst is volledig selfsupporting, dus wij nemen alles zelf mee. Onder andere de tafels voor de platen bakken, Vintage kleedjes en de Dj-Booth.

Wij draaien onze platen vanaf een oude omgebouwde Piano, die wij ingericht hebben als D- Booth. Een echte eyecatcher!!
In overleg nemen wij ook onze geluidsset mee, deze set is goed in te zetten tot 150 gasten.
Als laatste zijn wij altijd netjes gekleed in overhemd met bretels en hippe schoenen.

Uitbreidingsmogelijkheden
Zijn de nineties meer jouw ding…? SUPER!! Ook hier hebben we nu een volledige feestset voor ingericht met meer dan 2000 single-cd’s uit deze party tijd. Dus kiezen maar!!!
Ook kunnen deze zeer diverse muziekjaren worden gecombineerd in één onvergetelijke avond!

Van de zero’s tot nu
Ook dit kan gecombineerd worden met ons Vinyl feest, stuur een mail of bel ons en we gaan kijken wat het beste bij jullie past.

Promo


DJ Vinatge Vinyl biedt verschillende thema’s aan, maar een combinatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Vintage Vinyl draait de zaken om, door de gast zijn plaatje te laten zoeken en vervolgens door de dj te laten draaien.
Onze muzikale vlucht gaat door de 70’s, 80’s en het eerste deel van de negentiger jaren. Dus veel disco, soul, retro en nog veel meer.
Zijn de nineties meer jouw ding…? SUPER!! Ook hier hebben we nu een volledige feestset voor ingericht met meer dan 2000 single cd’s uit deze party tijd. Dus kiezen maar!!!
Ook kunnen deze zeer diverse muziekjaren worden gecombineerd in één onvergetelijke avond!
We gaan terug naar de seventies! Dans op de beste muziek uit de hoogtijdagen van de disco & funk.
Ga helemaal uit je dak bij het kiezen van een flitsende outfit!
De jaren ’70 is dé tijd van de hippies, de flower power. Maar ook de tijd van de soul, de disco. Denk aan wijde broekspijpen, Saturday Night Fever, the Jackson five en ga zo maar door.
De DJ’s gaan natuurlijk in passende disco outfit! Op deze party staat muziek op vinyl centraal, waardoor de authentieke klank van toen terug komt in het nu.
Ook kunnen wij deze avond uitbreiden met een lichtshow uit die tijd, denk hier aan grote draaiende spiegelbollen, mushrooms en allerlei flitsende discolichten.

Een lichtgevende dansvloer, flipperkasten, enzovoort.

Een avond vol heerlijke eighties vinylplaatjes van Rick Ashley tot Whitney Houston. En natuurlijk de tijd van de video clip. Dit wordt een top FUIF!

Van fluorescerend naar pastels en van Michael Jackson tot Madonna, de eighties kenmerken zich door de vele rages en extreem populaire artiesten.
De schoudervulling, buttons, rubikskubus en populaire TV-series zoals the A-team, Miami Vice en Night rider zijn slechts enkele voorbeelden.
Ga met ons mee naar dit geweldige decennium!
Wij maken van uw eighties party een avond om nooit te vergeten met geweldige videoclips. Kijk naar je favoriete clips en Get Into The Groove op de dansvloer op de heerlijke 80’s sounds.